Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 0 σχόλια

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι η σωστή περιποίηση της περιοχής των ματιών είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της νεανικής όψης του προσώπου. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο, επηρεάζεται σημαντικά από το πέρασμα του χρόνου, το στρες, την κόπωση αλλά και περιβαλλοντικούς παράγοντες. Επομένως, οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και η απώλεια σφριγηλότητας αποτελούν συχνά προβλήματα. Μαζί με την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια γερνούν και οι βλεφαρίδες, οι οποίες μπορεί να μη γκριζάρουν αλλά χάνουν το πάχος και το μήκος τους. 

Ο ορός Liftactiv serum 10 eyes & lashes δημιουργήθηκε από τη Vichy για να κάνει τη διαφορά στην περιποίηση των ματιών μας. Χάρη στα συστατικά και τη σύνθεσή του αντιμετωπίζει τη γήρανση τόσο στα μάτια όσο και στις βλεφαρίδες. Η  φόρμουλα του βασίζεται στην ουσία ραμνόζη, σε ισχυρά συστατικά λάμψης και σε ceramides. 

Χρειάζεται μόνο μια σταγόνα για να κάνει τη διαφορά. Με τη συνεχή χρήση του Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Lashes, μειώνονται οι λεπτές γραμμές και το περίγραμμα των ματιών γίνεται πιο σφριγηλό. Επιπλέον, οι βλεφαρίδες γίνονται πιο πυκνές. 


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB