PIXI x Caroline Hirons Double Cleanse

Τρίτη 2 Μαΐου 2017 1 σχόλια


Νομίζω πως τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για την Caroline Hirons. Νομίζω πως όσοι δεν τη γνωρίζουν μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών. Πρόκειται απλά για μια skincare expert. Αν δεν το έχετε κάνει ακόμα, τώρα είναι η ώρα για να επισκεφτείτε το blog της. 

Όταν έμαθα ότι θα κυκλοφορούσε ένα cleanser σε συνεργασία με την Pixi Beauty, δεν έβλεπα την ώρα να αποκτήσω ένα. Η  Caroline Hirons υποστηρίζει πολύ έντονα (και όχι άδικα) το double cleanse όσον αφορά τη ρουτίνα περιποίησης μας. Το cleanser που δημιούργησε με την Pixi είναι ακριβώς αυτό. Ένα προϊόν Double Cleanse!! 
Η συσκευασία είναι χωρισμένη στα δύο, έτσι ώστε από τη μια μεριά να περιέχει ένα solid cleansing oil (ένα balm δηλαδή) και από την άλλη μεριά ένα Cleansing cream (μια κρέμα καθαρισμού). Το concept είναι πρώτα να χρησιμοποιείς το solid cleansing oil για να αφαιρείς το μακιγιάζ σου και στη συνέχεια το cleansing cream για να καθαρίζεις το πρόσωπό σου και να απομακρύνονται τυχόν υπολείμματα. 
Το χρησιμοποιώ μερικές εβδομάδες και ομολογώ πως έχω ξετρελαθεί. Το μακιγιάζ μου αφαιρείται τέλεια χάρη στο πρώτο βήμα και μετά το δεύτερο βήμα νιώθω το πρόσωπό μου απόλυτα καθαρό και ταυτόχρονα ενυδατώμενο. Μετά από αυτό είμαι έτοιμη να συνεχίσω με το υπόλοιπο skincare μου.

Αξίζει να αναφέρω ότι το solid cleansing oil περιέχει βιταμίνη Ε για προστασία & ενυδάτωση, camellia oil που είναι πλούσιο σε Ωμέγα και θρέφει την επιδερμίδα καθώς και evening primrose oil που ενυδατώνει και θεραπεύει. H cleansing cream περιέχει βιταμίνη C που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει, σύμπλεγμα πεπτιδίων που είναι ιδανικό για τις λεπτές γραμμές αλλά και για τη σφριγηλόητα του προσώπου και τέλος arginine που βελτιώνει την ανανέωση των κυττάρων και την ελαστικότητα του δέρματος.

Με το PIXI x Caroline Hirons Double Cleanse έχω διπλά οφέλη. Και καθαρίζω αποτελεσματικά την επιδερμίδα του προσώπου αλλά και ταυτόχρονα της προσφέρω πολλά θρεπτικά συστατικά που σε συνδυασμό και με τη ρουτίνα περιποίησης που ακολουθώ την ωφελούν πλήρως.

Εννοείται πως το συστήνω ανεπιφύλακτα.
Εγώ το αγόρασα κατευθείαν από το site της Pixi αλλά μπορείτε να το βρείτε και στο Cult Beauty.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB