Clarins Mission Perfection Serum

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017 0 σχόλια


Το Mission Perfection Serum από την Clarins είναι ένας ορός , ο οποίος είναι σχεδιασμένος έτσι ώστε να διορθώνει τις χρωματικές διαταραχές της επιδερμίδας χωρίς να αλλοιώνει τον φυσικό της τόνο. 

Η  Clarins έκανε μια πρωτοποριακή ανακάλυψη  που αφορά στο ρόλο που έχουν οι κυτταρική αγγελιοφόροι, που ονομάζονται εξωσώματα, στη διαδικασία του χρωματισμού. Αυτοί οι αγγελιοφόροι καθώς υπόκεινται σε επιθέσεις (ακτινοβολία, ερεθισμούς) στέλνουν το "λάθος" μήνυμα και εντείνουν τις χρωματικές διαταραχές. Αυτή η νέα ανακάλυψη δημιουργεί τη βάση για μια εντελώς καινούργια προσέγγιση στη διόρθωση των κηλίδων. Ένας ορός με σύνθεση ικανή να αποκαταστήσει τα "σωστά" μηνύματα, για απολύτως ομοιόμορφο, φωτεινό και απίστευτα όμορφο δέρμα. 

Το Mission Perfection Serum συνδυάζει στη φόρμουλα του:
  • Εκχύλισμα acerola - ένα ισχυρό φυτικό εκχύλισμα που έχει την ικανότητα να μπλοκάρει τα λάθος μηνύματα
  • Hexylresorcinol - κορυφαίο διορθωτικό συστατικό που βοηθάει στη μείωση της δημιουργίας κηλίδων
  • Εκχύλισμα ginkgo biloba - βοηθάει στην αποκατάσταση της φωτεινότητας
  • Απαλά οξέα φρούτων - μειώνουν την όψη κηλίδων και λειαίνουν την  υφή του δέρματος 
Το Mission Perfection Serum μου άρεσε καθώς αποτελεί ένα λεπτόρρευστο και απαλό ορό προσώπου με πολύ ωραία αποτελέσματα. Αφήνει το δέρμα φωτεινό και με την πάροδο του χρόνου πιο καθαρό από κηλίδες. Επιπλέον προσφέρει και μια μικρή ενυδάτωση στην επιδερμίδα. Το χρησιμοποιούσα τόσο το πρωί όσο και το βράδυ, αν και ίσως λίγο περισσότερο το βράδυ.



Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB