Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2017

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 2 σχόλια
Μπορεί να έχουμε φτάσει στη μέση του Μαρτίου, αλλά ποτέ δεν είναι αργά για τα αγαπημένα μας προϊόντα για το Φεβρουάριο.
Ξεκινάω με ένα primer προσώπου της Estee Lauder, το οποίο έχω σε travel size. Πρόκειται για το Matte Perfecting primer, ένα primer που προσφέρει ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα χωρίς όμως να την αφυδατώνει. Καθώς το φοράω νιώθω το δέρμα μου ενυδατωμένο και το foundation μου απλώνεται πολύ όμορφα πάνω του. 
Περνώντας σε προϊόντα για τα χείλη έχω δύο αγαπημένα. Το Sephora Cream Lip stain in 06 Pink souflee (δες review εδώ) και το L' Oreal Lip paint in 102 Darling pink. Αυτό από τα Sephora έχει ματ τελείωμα και πολύ καλή διάρκεια, ενώ αυτό της L'oreal έχει πιο glossy αποτέλεσμα και εξίσου καλή διάρκεια. 
Αυτό το μήνα άρχισα να χρησιμοποιώ και να δοκιμάζω πάλι μάσκες προσώπου. Ξεχώρισα δύο. Την Anti-wrinkle pomegranate mask από Olive'secret που περιέχει βιολογικό ελαιόλαδο και εκχύλισμα και λάδι ροδιού. Προσφέρει σύσφιξη στην επιδερμίδα και την εφοδιάζει με αντιοξειδωτικά συστατικά χάρη στο ρόδι. η δεύτερη είναι η Rose Stem cell από Peter Thomas Roth, η οποία συμβάλλει στην αντιμετώπιση των ορατών σημαδιών γήρανσης, χάρη στην κορυφαία τεχνολογία των βλαστοκυττάρων, αφήνοντας ένα απαλό σαν μετάξι, λαμπερό και νεανικό δέρμα (δες review εδώ). 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Θελω παρα πολύ να δοκιμασω την μασκα από Olive secret με το ροδι,και φυσικα το lip stain από Sephora.Πολύ ωραιο ποστ:)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB