Apivita Bee Radiant eye cream

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017 0 σχόλια
Η Apivita είναι μια ελληνική εταιρεία την οποία εμπιστεύομαι για τα προϊόντα της και την αποτελεσματικότητά τους. Έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες τις μάσκες προσώπου που διαθέτει και μου αρέσουν σχεδόν όλες. Εξίσου  όμορφα είναι και τα προϊόντα σώματος αλλά και αντηλιακής προστασίας που διαθέτει. 

Αυτή τη φορά είπα να δοκιμάσω κάποιο από τα προϊόντα περιποίησης και έτσι ξεκίνησα με μια κρέμα ματιών και συγκεκριμένα την Bee Radiant Κρέμα Αντηγήρανσης & Λάμψης, η οποία περιέχει βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού και εκτός από αντιγηραντική και αντιρυτιδική δράση βοηθά και στους μαύρος κύκλους αλλά και στα κουρασμένα μάτια. 

Πρόκειται λοιπόν για μια κρέμα ματιών πλούσιας υφής με βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού που αποκαθιστά τη λάμψη συνδυάζοντας την αντιγηραντική δράση με την εξομάλυνση του μικροανάγλυφου της επιδερμίδας.



Τα βλαστοκύτταρα πορτοκαλιού που περιέχει βελτιώνουν το μικροανάγλυφο της επιδερμίδας και επαναφέρουν την υγιή και νεανική λάμψη της επιδερμίδας. Επίσης περιέχει Κρόκο Χρύσανθο που προλαμβάνει και λειαίνει τις ρυτίδες, διατηρώντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Επιπλέον, ο συνδυασμός φυσικών ορυκτών ενισχύει τη φυσική λάμψη και βελτιώνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας. Η Ακακία, που περιέχει, προστατεύει από την κυτταρική κόπωση και χαλάρωση, βοηθά στην αποτοξίνωση, καταπολεμά σακούλες και μαύρους κύκλους. Το πατενταρισμένο εκχύλισμα Πρόπολης με αντιοξειδωτική ιδιότητες, προστατεύει από τις εξωτερικές επιθέσεις και την πρόωρη γήρανση. Η ελιά, το ρόδι, το μέλι και το υαλουρονικό οξύ προσφέρουν ενυδάτωση και άνεση. Τέλος, τα βιολογικά αιθέρια έλαια γκρέιπφρουτ, πράσινο μανταρίνι, περγαμόντο και τριαντάφυλλο αναζωογονούν, βελτιώνουν τη διάθεση και μειώνουν την «ένταση».

Είναι γνωστό πλέον πως η Apivita αντικαθιστά το νερό στη σειρά Βee Radiant  με έγχυμα από καρπούς ελληνικής άγριας τριανταφυλλιάς για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις και ενυδατικές του ιδιότητες.

Η Apivita Bee Radiant είναι η κρέμα ματιών που συνεχίζω και χρησιμοποιώ και μπορώ να πω ότι μου αρέσει ιδιαίτερα. Προσφέρει ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών μου καθώς και την απαιτούμενη λάμψη που χρειάζεται. Για την αντιγηραντική της δράση νομίζω πως είναι ακόμα νωρίς για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB