Clarins Gentle exfoliator brightening toner

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 0 σχόλια
Μπορώ πλέον να δηλώσω πως η Clarins έχει αρχίσει να γίνεται από τις αγαπημένες μου εταιρείες για skincare. Το τελευταίο διάστημα έχω δοκιμάσει πολλά από τα προϊόντα της και όλα με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. 
Το λόγο σήμερα έχει το Gentle exfoliator brightening toner για το οποίο είχα ακούσει πάρα πολλά και ήθελα πολύ να το δοκιμάσω. Έτσι και έκαvα λοιπόν.


Πρόκειται για μια απολεπιστική λοσιόν για το πρόσωπο που φωτίζει και κάνει το δέρμα ομοιόμορφο. Περιέχει white dead nettle που είναι αντιβακτηριδιακό και αντιφλεγμονώδες και tamarin που έχει θεραπευτικές και επιδιορθωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Περιέχει επιπλέον γλυκερίνη αλλά και αλκοόλ, το οποίο αν δεν το διάβαζα δε θα το καταλάβαινα, καθώς δεν αφήνει το δέρμα στεγνό και αφυδατωμένο μετά τη χρήση. Μάλλον η γλυκερίνη κάνει το θαύμα της. 
Φυσικά για να είναι ένα απολεπιστικό toner, το Clarins Gentle exfoliator brightening toner περιέχει γλυκολικό, σαλικυλικό και ταρταρικό οξύ, σε μικρότερες ποσότητες από άλλα του είδους και έτσι κάνει μια ελαφριά και απαλή απολέπιση χωρίς να το παρακάνει με το δέρμα μας. Είναι καλό να χρησιμοποιείται μια φορά την ημέρα και όχι καθημερινά. Εγω το χρησιμοποιώ 2-3 φορές την εβδομάδα ή όταν νιώθω ότι το δέρμα μου το χρειάζεται. 
Τώρα που το χρησιμοποιώ αρκετό διάστημα βλέπω ότι το δέρμα μου είναι πιο φωτεινό και καθαρό. Δεν έχει ερεθιστεί καθόλου από τη χρήση και μάλιστα μπορώ να πω πως είναι στα καλύτερά του.

Το Clarins Gentle exfoliator brightening toner είναι ένα τόνερ που σας το συνιστώ καθώς απολεπίζει και φωτίζει την επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε κάποιο scrub.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB