Reviewing Rituals

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 0 σχόλια
Για την εταιρεία Rituals είχα ακούσει τόσα πολλά και ήθελα πάρα πολύ να δοκιμάσω κάποια από τα προϊόντα της. Η ευκαιρία μου δόθηκε για άλλη μια φορά χάρη στα Duty Free του αεροδρομίου στο Βουκουρέστι. Μόνο που δεν τσίριξα από τη χαρά μου όταν είδα τα travel kits να με κοιτάζουν από το ράφι. Τα ήθελα όλα, αλλά συγκρατήθηκα και πήρα μόνο δύο, το Time Out και το Ancient Beauty.


Θα ξεκινήσω με το πρώτο travel kit δηλαδή με το Timeout - celebrate a new beginning. Περιέχει τέσσερα προϊόντα της σειράς The Rituals of Sakura


Για αιώνες, οι Ιάπωνες γιόρταζαν την ετήσια ανθοφορία της κερασιάς ή Sakura. Αυτό σηματοδοτεί ένα ξύπνημα της φύσης και συμβολίζει ότι η ομορφιά είναι στιγμιαία και πρέπει να απολαμβάνουμε τη ζωή. Εμπνευσμένη από αυτή την παράδοση, η συλλογή Sakura συνδυάζει τη γλυκύτητα των ανθών κερασιάς με το θρεπτικό Βιολογικό γάλα ρυζιού, για να αισθανόμαστε κάθε μέρα σαν να είναι μια νέα αρχή.

Το travel kit περιείχε:

  1.  Sensation foaming shower gel
  2.  Rice Scrub calming body scrub
  3.  Carpe Diem nourishing shampoo for fizzy hair
  4.  Magic Touch Ultra rich whipped body cream

Και τα τέσσερα έχουν πολύ ωραίο άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό που με εντυπωσίασε ιδιαίτερα ήταν το foaming shower gel καθώς είναι κάτι εντελώς ασυνήθιστο για το είδος του. Είναι ένα  shower gel σε μορφή αφρού που σου θυμίζει αφρό ξυρίσματος αλλά με την καλή έννοια που λένε. Από όλα τα προϊόντα σώματος είμαι πολύ ικανοποιημένη, ενώ το σαμπουάν αν και δεν με εντυπωσίασε μπορώ να πω ότι ήταν ικανοποιητικό.



Το δεύτερο travel kit, δηλαδή το Ancient Beauty - the path to inner beauty, περιέχει τέσσερα προϊόντα της σειράς The Ritual of Ayurveda. 
H Αγιουρβέδα ξεκίνησε περισσότερα από 5000 χρόνια πριν στην Ινδία. Αυτή η αρχαία φιλοσοφία βασίζεται στην αποκατάσταση της εσωτερικής αρμονίας μέσα από την παλιά πρακτική της κάθαρσης και της καλλιέργειας του σώματος και της ψυχής. 

Το travel kit περιείχε:
  1. Yogi Flow foaming shower gel sensation
  2. Ayurveda Scrub purifying  body scrub
  3. Brilliant Bliss nourishing ultra-shine shampoo
  4. Honey Touch rich & nourishing body cream

Αυτή η σειρά προϊόντων μου άρεσε λιγότερο από την προηγούμενη κυρίως λόγω αρώματος. Είναι λίγο πιο βαρύ και έντονο για τα γούστα μου καθώς περιέχει Indian rose & sweet almond oil. 

Από όλα τα προϊόντα που δοκίμασα θα αναζητήσω ξανά το foaming shower gel καθώς ήταν αυτό που με εντυπωσίασε για το αποτέλεσμά του. Άφηνε το δέρμα ταυτόχρονα καθαρό και ενυδατωμένο. Θα ήθελα να το δοκιμάσω και σε άλλες σειρές για να δω τα διαφορετικά του αρώματα. 

Από την Rituals έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για τα κεριά αλλά και για τα αρωματικά χώρου που διαθέτει και πρέπει οπωσδήποτε να τα δοκιμάσω. 


Έχετε δοκιμάσει κάτι από την εταιρεία Rituals;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB