theBalm The Manizer Sisters

Παρασκευή 15 Απριλίου 2016 0 σχόλια
Αν δεν κάνω λάθος όλοι γνωρίζουμε την εταιρεία theBalm και ιδιαίτερα τα υπέροχα highlighters που διαθέτει. Ο λόγος φυσικά για τις τρεις κυρίες τις συλλογής την Mary-Lou Manizer, την Cindy-Lou Manizer και την Betty-Lou Manizer. Τις ήθελα όλες και δεν ήξερα πια να πρωτοδιαλέξω. Φαντάζεστε τη χαρά μου όταν είδα ότι κυκλοφόρησαν σε μια παλέτα που τις έχει όλες. Έτρεξα αμέσως...


Η παλέτα υπό συζήτηση είναι η The Manizer Sisters και περιλαμβάνει και τα τρία highlighter σε αρκετά μικρότερη ποσότητα αλλά υπεραρκετή καθώς χρειάζεσαι πάντα ελάχιστη ποσότητα. Η συσκευασία της είναι λεπτή και ιδανική για ταξίδια. Έχουν υφή πολύ απαλή και βουτηρένια και η απόδοση χρώματος είναι έντονη. Επιπλέον η διάρκειά τους στην επιδερμίδα είναι εξαιρετική.


Η Mary-Lou Manizer περιγράφεται ως "honey-hued" δηλαδή ως μπεζ - χρυσή (σαμπανιζέ) απόχρωση με ζεστούς υποτόνους και μια ελαφριά περλέ λάμψη. Η υφή της είναι βελούδινη και απλώνεται πολύ εύκολα χαρίζοντας την απαιτούμενη λάμψη στο πρόσωπο χωρίς να τονίζει τους πόρους του δέρματος. Σαν απόχρωση ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες.

Η Cindy-Lou Manizer περιγράφεται ως "peachy pink" δηλαδή ως μια ροδακινί με ροζ υποτόνους και ροζ shimmer. Από τις τρεις έχει το λιγότερο shimmery τελείωμα αλλά προσφέρει εξίζου καλή λάμψη στην επιδερμίδα. Και η δική της υφή έιναι βελούδινη και πολύ blendable στην επιδερμίδα, με άψογη χρωματική απόδοση και διάρκεια. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ αν η επιδερμίδα σας είναι ανοιχτόχρωμη.

Η Betty-Lou Manizer περιγράφεται ως "sun-kissed glow" δηλαδή ως μια καφέ απόχρωση με ζεστούς υποτόνους και χρυσές λάμψεις. Είναι κατά κάποιο τρόπο ένα bronzer με λάμψεις το οποίο ταιριάζει περισσότερο σε πιο σκουρόχρωμες επιδερμίδες ή σε λίγο μαυρισμένες. Και εδώ η υφή, η απόδοση αλλά και η διάρκεια είναι άψογες. Η συγκεκριμένη είναι ωραία και σαν σκια.


Και οι τρεις είναι υπέροχες αλλά μπορώ να πω ότι προτιμώ λίγο παραπάνω την Cindy-Lou Manizer λόγω των ροζ υποτόνων που διαθέτει. Όλες τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σαν highlighter αλλά και σαν σκια και γιατί όχι και για blush αν ο τόνος της επιδερμίδας σας το επιτρέπει. 
Δεν έχω λόγια για να περιγράψω την απόδοσή τους και την ωραία λάμψη που προσφέρουν στο πρόσωπό μου.


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB