Vichy Dermablend Corrective Stick

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016 0 σχόλια


Το Dermablend Corrective Stick της Vichy είναι ουσιαστικά ένα concealer που προσφέρει απόλυτη και άμεση κάλυψη των ατελειών της επιδερμίδας με διάρκεια έως και 16 ώρες. Με τη χρήση του οι ατέλειες μοιάζουν να εξαφανίζονται και η επιδερμίδα είναι λεία και τέλεια. Τo Dermablend Corrective Stick προσφέρει άμεση κάλυψη των μαύρων κύκλων και των τοπικών ατελειών χωρίς να προκαλεί αποτέλεσμα "μάσκας". Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλαπλά στρώματα και επιπλέον είναι ανθεκτικό στο νερό. Ενσωματώνεται τέλεια στην επιδερμίδα χάρη στην εύπλαστη υφή του και παρέχει ομοιογενές και φυσικό αποτέλεσμα. Έχει ευχάριστη υφή λόγω της ύπαρξης  κεριών φυτικής προέλευσης (carnauba και μέλισσας), που χαρίζουν  αίσθηση ενυδάτωσης κατά την εφαρμογή. Περιέχει  βέλτιστη αναλογία ελαίων για εύκολη εφαρμογή. Αποτελείται από εκλεπτυσμένα μεταλλικά συστατικά που αυξάνουν την ικανότητα της κάλυψης, διατηρώντας ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα και απαλότητα στην εφαρμογή.

Κατά τη γνώμη μου το Dermablend Corrective Stick της Vichy είναι ένα πάρα πολύ καλό προϊόν κάλυψης με μεγάλη διάρκεια. Καλύπτει τέλεια τις όποιες ατέλειες χωρίς να φαίνεται cakey. Έχω χρησιμοποιήσει τόσο την απόχρωση 25 όσο και την πιο ανοιχτη 15 και νομίζω ότι είμαι κάπου στη μέση. 

Το συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε όποιον χρειάζεται ένα concealer με κάλυψη που μπορεί να χτιστεί σε πλήρη και με πολύ καλή διάρκεια. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB