Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016 0 σχόλια

Ποτέ δεν είμαστε εκτός εποχής όταν θέλουμε να μιλήσουμε για αντηλιακή προστασία. Ζούμε σε μια χώρα όπου ο ήλιος είναι άφθονος όλο το χρόνο και γι' αυτό πρέπει να προσέχουμε συνέχεια. Ο λόγος; Όλοι γνωρίζουμε τις επιπτώσεις του ήλιου στην υγεία μας και ιδιαίτερα στο δέρμα μας. Πιο ευαίσθητη περιοχή θεωρείται το πρόσωπό μας, στο οποίο πρέπει να δίνουμε μεγάλη προσοχή καθώς μπορεί να εμφανιστούν πανάδες και μαύρα σημάδια από την ηλιακή ακτινοβολία. Ένας καλός τρόπος για να το αποφύγουμε αυτό είναι η χρήση αντηλιακού με υψηλό δείκτη προστασίας. 
Δυστυχώς αρκετά από τα αντηλιακά με υψηλό δείκτη προστασίας είναι παχύρρευστα και αρκετά λιπαρά για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάτω από το foundation.  Αυτό δεν ισχύει με το Even Better Dark Spot Defense SPF 45 της Clinique. Πρόκειται για ένα πολύ ελαφρύ και 100% μη χημικό αντηλιακό που βοηθά στην πρόληψη από την ζημιά που προκαλούν οι UVA/UVB ακτινοβολίες, οι οποίες είναι και υπεύθυνες για τις πανάδες στο πρόσωπο. 


Το συγκεκριμένο αντηλιακό της Clinique είναι απλά ιδανικό για εμένα. Το χρησιμοποιώ πάνω από ένα χρόνο και δεν σκοπεύω να το αλλάξω. Είναι πολύ ελαφρύ και απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα ώστε η εφαρμογή του foundation από πάνω να μη με προβληματίζει καθώς δεν αφήνει το δέρμα λιπαρό. Η χρήση του δεν έχει ερεθίσει καθόλου την επιδερμίδα μου. 
Λόγω της σύστασής του χρειάζεται πάρα πολύ καλό ανακάτεμα πριν από κάθε χρήση. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB