Clinique Anti-Blemish Solutions Foundation

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 0 σχόλια
Πρόκειται για ένα από τα πρώτα highend foundation που δοκίμασα και ίσως το μοναδικό highend που έχω αγοράσει τουλάχιστον 3 φόρες - από όσο μπορώ να θυμηθώ. Ο λόγος φυσικά για το Anti-Blemish Solutions Foundation από την πολυαγαπημένη μου Clinique.



Το Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup είναι ένα απαλό make up για επιδερμίδες με σπυράκια ή τάση για λιπαρότητα που εκτός από κάλυψη προσφέρει  και οφέλη στην επιδερμίδα. Αυτό το make up καλύπτει, ελέγχει την παραγωγή σμήγματος, εξισορροπεί την ερυθρότητα και προλαμβάνει την μελλοντική εμφάνιση από σπυράκια. Προσφέρει μια πολυ φυσική κάλυψη που δεν επιβαρύνει την επιδερμίδα.


Το συγκεκριμένο foundation απλώνεται πολύ όμορφα στην επιδερμίδα, έχει πολύ καλή διάρκεια και (σε εμένα τουλάχιστον) το απότέλεσμά του δεν είναι καθόλου cakey και βαρύ. Ελέγχει την λιπαρότητα και δεν την αφήνει να εμφανιστεί. Έχει μέτρια κάλυψη που μπορεί να χτιστεί ώστε να γίνει πλήρης εκεί που χρειάζεται. Έχει ελαφριά υφή και δεν το νιώθω βαρύ στο προσωπό μου. 
Δεν ερεθίζει την επιδεμίδα και μπορώ να πω ότι με συστηματική χρήση η επιδερμίδα δείχνει αλλά και είναι πιο καθαρή (σε συνδυασμό βέβαια και με ένα καλό καθαρισμό και σωστή ενυδάτωση).

Το Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup είναι ένα προϊόν που προτιμώ και σίγουρα θα αγοράσω ξανά στο μέλλον.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB