Benefit Gimme Brow

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 0 σχόλια
Το Gimme Brow της Benefit είναι για εμένα ένα προϊόν επανάσταση. Σε βοηθάει να δημιουργήσεις τα τέλεια φρύδια χωρίς να χρειάζεσαι ούτε πολλές κινήσεις αλλά και ούτε πολλές γνώσεις και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. 


Πρόκειται για ένα προϊόν σε μορφή gel. το οποίο περιέχει ίνες οι οποίες προσκολλούνται στο δέρμα και στις τρίχες των φρυδιών, δημιουργώντας φρύδια εκεί που ουσιαστικά δεν υπάρχουν. Είναι ιδανικό για να καλύπτουμε τα μικρά κενά που υπάρχουν στα φρύδια αλλά γιατί όχι και τα μεγάλα. Επιπλέον λόγω της σύστασής του σταθεροποιεί το σχήμα το φρυδιών και το αποτέλεσμα διαρκεί όλη μέρα χωρίς να αφήνει τα φρύδια να δείχνουν και να είναι crispy. 
Χάρη στο μικροσκοπικό του βουρτσάκι μπορείς να χτίσεις το αποτέλεσμα και να δημιουργήσεις τριχούλες ακόμα και στα πιο μικρά σημεία. Επιπλέον είναι και ανθεκτικό στο νερό.



Η χρήση του είναι πανεύκολη. Απλά χτενίζετε τα φρύδια σας δίνοντάς τους το σχήμα που επιθυμείτε. Επιμένετε λίγο παραπάνω στα σημεία που έχετε κενά ώστε να δημιουργήσετε μικρές τριχούλες, κάνοντας μικρές και κοφτές κινήσεις.
Μετά τη χρήση του τα φρύδια δείχνουν απόλυτα φυσικά και όχι ψεύτικα.


Παρόλο την τσιμπημένη τιμή του είναι ένα προϊόν που θα αγοράζω συνέχεια, καθώς όσα αντίστοιχα έχουν κυκλοφορήσει και έχω δοκιμάσει στην πλειοψηφία τους δεν μου αρέσει το αποτέλεσμά τους και φυσικά κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με το Gimme brow της Benefit.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB