Benefit The Porefessional

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015 0 σχόλια
The Porefessional...
Το primer που έχει διχάσει. Άλλοι το λατρεύουν και άλλοι ούτε που να ακούσουν για αυτό. Για μένα η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση.


Πρόκειται για ένα primer που έχει ως βασικό του στόχο να μειώσει την εμφάνιση των πόρων στην επιδερμίδα και στη συνέχεια να αυξήσει και τη διάρκεια του foundation, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα. 
Η υφή του είναι σαν balm αλλά δεν είναι παχύρρευστο. Είναι ελαφρύ και απλώνεται πολύ εύκολα χαρίζοντας άμεσα μια πιο ομοιόμορφη επιδερμίδα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο κάτω όσο και πάνω από το foundation. 


Χρειάζεται μικρή ποσότητα κατά τη χρήση καθώς αν χρησιμοποιήσεις πολύ μπορεί να κάνει την επιδερμίδα να φαίνεται cakey. Αυτός είναι και ο λόγος που σε πολλούς δεν αρέσει καθόλου. Αν χρησιμοποιείς όμως τη σωστή ποσότητα και δεν το τρίβεις στο πρόσωπο αλλά απλά το τοποθετείς πιέζοντας το ελαφρά θα έχεις το αποτέλεσμα που πρέπει. 
Εμένα μου αρέσει πολύ αν και στην αρχή δίσταζα να το δοκιμάσω, λόγω όσων άκουγα. Πιστεύω όμως πως καλύπτει αρκετά τους πόρους και δίνει ένα ματ αποτέλεσμα που για εμένα διαρκεί.
Έχει ευχάριστη αίσθηση στην επιδερμίδα και όμορφο και διακριτικό άρωμα. Αν και η τιμή του ήταν καλύτερη δε θα έφευγε από κοντά μου. Κυκλοφορεί και σε travel size που είναι πιο οικονομικό αλλά και πάλι. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά 





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB