Review #24: Origins Blemish Treatment Pads

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 0 σχόλια
Blemishes, σπυράκια, σημαδάκια....
Εφιάλτης για όλους μας...
Υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να μας βοηθήσει στον περιορισμό και σιγά σιγά και στην καταπολέμησή τους.


Μιλάω για τα Blemish Treatment Pads, τους δίσκους της εταιρείας Origins. Ήρθαν στην προσοχή μου εντελώς τυχαία σε ένα bazaar της εταιρείας Σαράντης και είπα να τους δώσω μια ευκαιρία. Τώρα που το σκέφτομαι έκανα πολύ καλά. 


Πρόκειται για δίσκους, οι οποίοι μοιάζουν αρκετά με δίσκους ντεμακιγιάζ αλλά έχουν μια ιδιαίτερη υφή και είναι εμποτισμένοι με υγρό. 
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά πρωί και βράδυ ως θεραπεία κατά της ακμής. Το σαλικυλικό οξύ, το clove (γαρύφαλλο;) και η ρίγανη που περιέχονται στα pads βοηθούν στην άμεση απελευθέρωση των πόρων και στον περιορισμό των σημαδιών και σπυριών από το πρόσωπο. Επιπλέον ελαχιστοποιούν την υπερβάλλουσα λιπαρότητα με αποτέλεσμα να εμποδίζουν την εμφάνιση σπυριών και κατ' επέκταση σημαδιών καθώς και μαύρων στιγμάτων στο μέλλον.
Όσο περισσότερο τα χρησιμοποιώ τόσο μου αρέσουν περισσότερο. Έχουν ένα ιδιαίτερο άρωμα που δεν ενοχλεί και λόγω της υφής τους νιώθω ότι κάνουν άμεσα κάτι στο δέρμα μου, γεγονός που το βλέπω κιόλας. Πιο καθαρό πρόσωπο!

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB