Η ψυχολογία του κραγιόν!!

Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 0 σχόλια
Ανακάλυψα αυτό το ενδιαφέρον post στο blog Lipglossing και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Αφορά την "Ψυχολογία" του κραγιόν και συγκεκριμένα τι μπορεί να μας δείξει το σχήμα του κραγιόν. 
Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοώ.

Σχήμα Νο 1: The Daredevil

Πρόκειται για μια γυναίκα τολμηρή, ευφάνταστη και αισθησιακή, ένας δημιουργικός τύπος με ισχυρή προσωπικότητα. Τις αρέσουν οι εκπλήξεις και η ποικιλία και το κραγιόν της δείχνει το ίδιο περιπετειώδες. Έτσι που έχει χρησιμοποιηθεί το κραγιόν και από τις δύο πλευρές μοιάζει με σφυρίχτρα. Δεν την ενδιαφέρουν οι κοινωνικές συμβάσεις και οι περιορισμοί και ακολουθεί το δικό της τρόπο. 


Σχήμα Νο 2: The buddy

Έχει ανέμελη διάθεση, είναι εύγλωττη και γεννημένη διπλωμάτης. Οι φίλοι συχνά ζητούν τη συμβουλή της γιατί είναι καλός ακροατής και πάντα φτάνει στην καρδιά των πραγμάτων. Αντιμετωπίζει το κραγιόν της ευθέως, έτσι όπως κάνει και με τη ζωή της. Οι γυναίκες δεν την θεωρούν ανταγωνιστή και οι άντρες δεν τη θεωρούν αντικείμενο του sex, όσο όμορφη και αν είναι.


Σχήμα Νο 3: The super woman

Είναι μια γυναίκα ευγενική, με θηλυκότητα και έχει μια βαθιά ανάγκη για ησυχία και αρμονία. Όλοι νιώθουν ευχάριστα κοντά της, μιας και δεν έχει "σκληρές" πλευρές - είναι απλά μια υπέροχη σύντροφος, εξαιρετική μαγείρισσα και στοργική σύζυγος. Όλα στη ζωή της ακολουθούν ένα συγκεκριμένο και προσεκτικά σχεδιασμένο στόχο και τρόπο, καθώς δεν αφήνει τίποτα στην τύχη - ούτε φυσικά και το σχήμα του κραγιόν της , το οποίο είναι απόλυτα λείο.


Σχήμα Νο 4: The power woman

Είναι μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση, καλά ισορροπημένη, ευσυνείδητη και με προσοχή στη λεπτομέρεια. Με την ενέργεια και τη δημιουργικότητά της, ξεπερνάει κάθε δυσκολία. Έχει τέλεια μνήμη, δεν κρατάει κακίες και είναι πάντα το κέντρο της προσοχής στον κύκλο της. Στη ζωή της όλα πάνε πάντα προς τα πάνω, όπως και το σχήμα του κραγιόν της. Επομένως δεν είναι το είδος της γυναίκας που η θέση της είναι στην κουζίνα - κανείς δεν μπορεί να την ελέγξει. 

Σχήμα Νο 5: The emotional woman

Είναι μια γυναίκα ευαίσθητη, σκεπτική και επιφυλακτική. Το πάθος της ανθίζει απαρατήρητο και στον δικό της κόσμο όλα είναι πιο όμορφα από ότι στην πραγματικότητα. Ψάχνει για κατανόηση, φιλία και εγγύτητα αλλά πολύ συχνά απογοητεύεται. Η επιθυμία της για μια στενή σχέση αντανακλάται και στην πίεση που ασκεί στο κραγιόν της, δημιουργώντας του αυτό το κοίλο σχήμα.  Ρομαντικά λόγια και ποιήματα τη μετατρέπουν σε μια παθιασμένη σύντροφο.





Πως σας φάνηκε;
Εσείς σε ποιο τύπο ανήκετε;
Τα δικά μου κραγιόν πάντως συνηθίζουν να έχουν το σχήμα Νο 4, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Φιλιά!!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB