Το μακιγιάζ της Άνοιξης!!!

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 1 σχόλια
Άνοιξη!! 
Πόσο ανυπομονώ να έρθει ...
Αν και μου αρέσει πάρα πολύ ο χειμώνας και οι βροχερές ημέρες, περιμένω πως και πως να κάνει την εμφάνισή της η Άνοιξη για να μπορέσω να  κάνω πράξη τις νέες ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές τάσεις στο make up...  
Έχω ξεχωρίσει κάποιες τάσεις και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας.

Ροζ
Τόσο στα μάτια όσο και στα χείλη το ροζ χρώμα κυριαρχεί φέτος. Ιδιαίτερα το ροζ-χρυσό προσθέτει λάμψη και είναι πολύ κομψό. Πρέπει όμως να προσέχουμε ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι frosty, γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιούμε ένα μαύρο μολύβι για να τονίζουμε το βλέμμα και να απλώνουμε τη σκιά στο κινητό βλέφαρο χωρίς να ξεχνάμε φυσικά τη μάσκαρα. 
Όσο για τα χείλη, το έντονο ροζ είναι αυτό που εμφανίζεται συχνότερα και αυτό που νομίζω ότι θα υιοθετήσω φέτος.


Πορτοκαλί
Πορτοκαλί παντού!
Το πορτοκαλί δίνει ένα juicy αποτέλεσμα στα χείλη, στα μάγουλα ακόμα και στα μάτια... Μας προσφέρει ένα ζεστό και φωτεινό αποτέλεσμα. Όλοι οι make up artists προτείνουν να επιλέξουμε ματ υφές γιατί το συγκεκριμένο χρώμα είναι έντονο από μόνο του.


Eyeliner
Το eyeliner είναι από τα μεγαλύτερα trends για αυτή την Άνοιξη και ιδιαίτερα το χρωματιστό eyeliner. Μπορούμε να πειραματιστούμε με μπλε, μοβ αλλά και χρυσούς και πράσινους τόνους για να πετύχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Φυσικά το μαύρο θα είναι πάντα το απόλυτο eyeliner.


Μπλε
Το μπλε χρώμα στα μάτια το είδαμε σε πολλά runaways και ήταν εντυπωσιακό. Ιδιαίτερα αν συνδυαστεί και με το πράσινο δίνει ένα αποτέλεσμα που θυμίζει γαλαζοπράσινα νερά. Απλώστε τη γαλαζοπράσινη απόχρωση στο κινητό βλέφαρο και σβήστε την στην πτυχή (crease) του ματιού για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και το  σμαραγδί χρώμα που αναδείχθηκε το χρώμα της χρονιάς από την Pantone.



Αυτές ήταν οι δικές μου αγαπημένες τάσεις στο φετινό ανοιξιάτικο μακιγιάζ.
Εσείς ποια θα κάνετε πράξη;

Φιλιά!!
Αθηνά


Υ.Γ. Όλες οι φωτογραφίες είναι από το Google




1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB