Επιλέγοντας το σωστό Eyeliner !

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012 1 σχόλια
Eyeliner...

Κυκλοφορούν τόσα στην αγορά, που είναι δύσκολο να καταλήξεις στο σωστό για εσένα. Διαφέρουν στο μέγεθος, στο χρώμα, στην υφή, στον τρόπο εφαρμογής αλλά και στην τιμή.

Για να  δούμε, θα μπορέσουμε να καταλάβουμε τις διαφορές των διαφόρων τύπων eyeliner που κυκλοφορούν;

Pencil Eyeliner - σε μορφή μολυβιού

Είναι τα πιο εύκολα στη χρήση αφού είναι σαν να κρατάς μολύβι και έτσι μπορείς να κάνεις τη γραμμή όσο κοντά στις βλεφαρίδες θέλεις. Το αποτέλεσμά τους είναι μια απαλή και λεπτή γραμμή, ότι πρέπει για να κάνεις το απαραίτητο σβήσιμο για smoky look. Δυστυχώς δεν είναι κατάλληλα για το λεγόμενο "cat - eye" καθώς λόγω της υφής τους δεν μπορούν να είναι όσο ακριβή θα θέλαμε. Είναι όμως τέλεια για την εσωτερική γραμμή του ματιού (waterline), αν φυσικά είναι αδιάβροχα.

Last tip:  Όσο πιο κρεμώδες το μολύβι, τόσο πιο εύκολο είναι στην εφαρμογή του.





Liquid Eyeliner - σε υγρή μορφή

Συνήθως είναι σε ένα βαζάκι και συνοδεύονται από ένα μικρό πινελάκι για την εφαρμογή τους. Το eyeliner αυτής της μορφής είναι το κατάλληλο για να δημιουργήσουμε το δραματικό λουκ του cat - eye. Στη χρήση του βέβαια είναι το πιο δύσκολο, όμως με αρκετή εξάσκηση κα΄τι μπορεί να γίνει. Το συγκεκριμένο eyeliner δε μας βοηθάει στο smoky look καθώς δεν είναι εύκολο να κάνουμε blending με αυτό.

Last tip:  Μπορούμε να κάνουμε τη γραμμή με ένα μολύβι και μετά να περάσουμε από πάνω το υγρό eyeliner για περισσότερη ένταση.

Gel Eyeliner - σε μορφή τζελ

Είναι εύκολα στη χρήση όπως ένα μολύβι και έχουν το αποτέλεσμα του υγρού eyeliner. Τα gel eyeliner διαρκούν πολύ στο μάτι μπορούμε χρησιμοποιώντας ένα πινέλο ή μια μπατονέτα να πετύχουμε και το smoky look.




Όσο δύσκολο και αν είναι να πετύχουμε την τέλεια γραμμή με το eyeliner, το αποτέλεσμα, όταν το καταφέρουμε, είναι πάντα εντυπωσιακό. Εγώ προτιμώ τα pencil eyeliner λόγω της ευκολίας στη χρήση τους. Σαν δεύτερη επιλογή έχω τα gel eyeliner και για το τέλος θα αφήσω τα liquid eyeliner. Εσείς;

Φιλιά !!
Αθηνά 

1 σχόλια:

  • Matoula είπε...

    Τώρα που χειμωνιάζει πραγματικά θέλω να χρησιμοπιοιώ κάθε μέρα eyeliner!!στην αρχή δυσκολευόμουν πάρα πολύ να βάλω σωστά και το αποτέλεσμα ήταν να φαίνομαι σαν την κλεοπάτρα! Πάντως εδώ https://www.atticabeauty.gr/proioda-omorfias/makigiaz/matia/eyeliners/?sortBy=NewProducts βρήκα κάποια πολύ καλά eyliner και με ειδικό βουρτσάκι που βοηθά παρα μα πάρα πολύ στην εφαρμογή! ε και με πολλή εξάσκηση νομίζω τώρα το έχω βελτιώσει κατά πολύ!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB